. Van Bruchem - Zaltbommel
.
.

Mini-Archiefcontainer

Afvalstoffenhandel L.H. van Bruchem B.V.
biedt u mogelijkheden voor incidentele - en voor regelmatige archief-vernietiging.


Tijdelijke plaatsing mini-container (bij incidentele archief-vernietiging.)
Wanneer u incidenteel archief of documenten wilt vernietigen, dan is het misschien interessant voor uw bedrijf om tijdelijk een mini-container te laten plaatsen. Deze minicontainer wordt dan op afroep geledigd. U betaalt dan voor het plaatsen en de afvoer van de mini-container, en per lediging een bedrag voor het vernietigen van de inhoud.

Continu plaatsing mini-container (bij regelmatige archief-vernietiging.)
Heeft u regelmatig archief of documenten te vernietigen dan kunnen wij bij u een minicontainer plaatsen, welke 1x in de week wordt geledigd als wij onze “archiefroute” rijden. Deze partij die ingezameld wordt, wordt automatisch vernietigd. U betaalt een vast bedrag per maand hiervoor.

Ook is er de mogelijkheid tot continu - of tijdelijke plaatsing van aangepaste mini-containers met bijv. een slot of inwerp opening.

Daarnaast is het mogelijk om voor een groot partijarchief een perskraakwagen in te zetten. Deze zal dan per uur in rekening worden gebracht. Ook het plaatsen van een grote container is een optie: deze variëren van 6 tot 50 m³. Meer informatie hierover kunt u telefonisch verkrijgen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden.
.
.